Vad är Nootropics?

Något som blir allt mer populärt bland studenter, entreprenörer och atleter är något som kallas för nootropics. Om du aldrig har hört talas om nootropics kommer här lite fakta om vad det är för något, vad de används till m.m. 

Nootropics är ett samlingsord för syntetiska substanser som används till att förbättra våra mentala förmågor utan att ge några betydande biverkningar. Vi människor har ända sedan civilisationens början använt oss av örter för att ge oss en extra boost. Detta var vanligt bland allt från vetenskapsmän, krigare, atleter m.fl. Det finns många olika typer av nootropics vilka har olika egenskaper och effekt, beroende på vad som passar just dig. Nootropics hittar du hos Reachgenius som har ett stort utbud av nootropika. Vissa nootropics är klassificerade som läkemedel här i Sverige och dessa säljs inte av Reachgenius. Hos Reachgenius hittar ni endast lagliga preparat som är receptfria och har de tillstånd som behövs från berörda myndigheter. 

Några av de populäraste nootropics är Bromantane, Phenylpiracetam, Modafinil och Noopept. 

Noopept

Noopept en en s.k. stack som innehåller flera olika preparat. Den ger dig extra mental energi, bättre minne och inlärningsförmåga.

Bromantane

Bromantane används för att förbättra din rörelsekoordination samtidigt som den ökar energinivån.

Fladrafinil

Fladrafinil är nära besläktad med Modafinil som hjälper till att förbättra egenskaper som fokus, minne och kognition. Den hjälper dig att hålla dig vaken och förhindra sömnighet. Hos Reachgenius hittar ni modafinil i Sverige.

Om skribenten