Industriell inredning med rör

Industriell inredning blir allt mer populärt hos både restauranger och i hemmen då det är något väldigt unikt och praktiskt. Hos Inredningsrör finns det industriell inredning i form av stål och kopparrör. De har ett stort utbud av möbler byggda av rör som du sätter ihop själv utan verktyg, det är bara att vrida. Utrusta ditt hem och imponera på familj och vänner med möbler i en tidlös stil av hög kvalitet. Hos Inredningsrör hittar ni möbler som klädhängare, handdukshängare, toalettpappershållare, hyllor och mycket mer. Ifall du inte skulle hitta några möbler som passar finns det möjlighet att göra sin egen möbel i rör genom att köpa separata delar och sätta ihop dem. 

Klädställning i rör

Med en klädställning i rör från Inredningsrör kan du vara säker på att du får en klädställning som klarar det mesta. Klädställningen är perfekt för din som har en väldigt stor garderob. 

Handdukshängare i rör

Handdukshängaren från inredningsrör gör att du kan hänga upp dina handdukar i antingen badrummet eller i köket. De finns i olika mått för att de ska passa just ditt hem.

Om Inredningsrör

Inredningsrör ligger i hjärtat av Dalarna och tillverkar, designar och säljer unika möbler med en tidlös design. Mora är känt för sina hantverk av trä och metall. Inredningsrör har en nära kundservice och håller en bra leveranstid för att de ska vara det självklara valet när det gäller unik inredning.

Om skribenten