Qualitypool – Bygger kvalitetspooler

Qualitypool bygger din pool och skapar en bra miljö för underbara bad med både avkopplande och roliga bad med barnen. Qualitypool har ett stort utbud av poolutrustning som pooltak till poolpaket. Genom att köpa en pool från Qualitypool kan du känna dig både trygg och säker. Qualitypool är ett företag som varmt rekommenderas av Reco och erbjuder pooler från Thermo, Compact, samt glasfiberpooler av olika modeller och prisklasser. Hos Qualitypool kan du köpa en komplett pool eller pooltak ett som komplement till din pool.

Thermopool

Thermopool erbjuder glasfiberpooler i olika modeller och kommer ofta i poolpaket med ett pooltak. Termopool är en riktig bästsäljare och består av högkvalitativa termiska block som tillverkas för vårt klimat här i norden. Qualitypool ger dig 35-årig garanti vid köp av en termisk pool, vilket garanterar bekymmersfri drift. Thermopool finns i olika storlekar och priser för alla kunder.

Compact

Precis som man hör på deras namn, tillverkar Compact kompakta pooler av högsta kvalitet. I denna serie kan du välja mellan flera olika modeller och storlekar. Compact är en av Europas ledande poolfabriker och håller en jämn och hög kvalitet. Compacts poolfabriker är föremål för strikta kvalitetskontroller vad gäller konstruktionen, vilket garanterar att du får en säker pool. De kompakta poolerna har en keramisk kärna och vilket ger en otrolig stabilitet och hållbarhet, samt ett skimrande vatten.