Pooltak till din pool

Svenskapooltak är branschledande inom skjutbara pooltak och kupoltak för pooler. De ser till att du får en skön och trevlig upplevelse som möjligt. Med ett pooltak håller du poolen varm och ren året runt, vilket är väldigt smidigt. Pooltaket höjer också vattentemperaturen i genomsnitt med 10 grader och håller din pool fri från både löv och smuts.

Alla pooltak från Svenskapooltak är tillverkade på beställning av Voeroka i Tyskland som håller hög kvalitet på både material och hantverk. Om du har egna idéer om hur du vill att ditt pooltak ska se ut, finns det möjlighet att förverkliga din idé.

Våra pooltak

Svenskapooltak har flera olika pooltak, inklusive låga pooltak, fasta pooltak eller höga pooltak. Alla pooltak kan anpassas efter dina önskemål, oavsett storlek.

Med ett skjutbart pooltak kan du skapa din egen oas för att må bra i och njuta av poolen, oavsett väder och vind. Du kan njuta av fri utsikt över trädgården eller himlen och få en känsla av frihet.

Flera kända varumärken som Flair, Teledom, Carat, Vario och Sublim hittar du i sortimentet. Teledom är ett av Europas mest sålda pooltak och håller hög kvalitet och en stark konstruktion.