Pontus Warholm – Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm är en framgångsrik mäklare i Stockholm som jobbar hos Fastighetsmäklarna som har Sveriges mest nöjda kunder inom branschen för fastigheter. Med ett gott rykte, hög kompetens och en stark vilja att hjälpa de som vill hitta sina drömhus i Stockholm har Pontus hjälp många med just detta. Pontus har varit mäklare ända sedan år 2005 och har sedan dess fått mycket beröm och omnämningar från både tidningar och kolleger om sina stora framgångar. Pontus Warholm var med på en lista över de mäklare som har sålt mest år 2015 i Sverige.

Pontus Warholm, mäklare är uppväxt i Stockholm och så länge han kan minnas har han haft ett mycket stort intresse för hus och byggnader av alla möjliga slag. Pontus gick på Bromma Gymasium där han redan då märkte att det fanns ett behov av mäklare som lade en stor vikt på vad kunderna tyckte och därmed kunde visa dem vägen till att göra bra affärer. Efter sin tid på gymnasiet studerade Pontus fastighetsaffärer på både Stockholms och Karlstads universitet. I utbildningen fick han lära sig allt om fastighetsaffärer och även idag håller sig Pontus uppdaterad på nya kunskaper.

Idag bor Pontus tillsammans med sin sambo och barn i Stockholm. Pontus har ett stort intresse för sport, psykologi och finans. På vintern reser han gärna till lite varmare platser, men på sommaren föredrar han den underbara svenska sommaren.