Ny avancerad teknik fyller våra hem

Våra hem fylls med allt mer avancerad teknik som exempelvis tele, el och data och vi blir allt mer beroende av elinstallationer. Hos elektriker i Stockholm krävs det allt mer specialkunskaper för dessa typer av installationer. Midcraft i Stockholm har just dessa erfarenheter och kunskaper som krävs för den här typen av installationer. De erbjuder flera olika tjänster inom elinstallation i Stockholm som exempelvis tele, data, fiber, KNX, porttelefoner, energioptimering, solcellsanläggningar, elbilsladdare och mycket mer.

Midcraft hjälper dig att skräddarsy lösningar till renovering- eller byggprojekt ända från planeringsstadiet. Midcraft ger er råd, rekommendationer och planering för att ni ska få ett så bra ekonomi.miljö utfall som möjligt.

Elbilsladdare Stockholm

Efterfrågan för elbilsladdare ökar för varje dag som går då elbilar och elhybrider blir allt vanligare. För dig som fastighetsägare är det viktigt att ha uppdaterade fastigheter med bra internetuppkoppling och elbilsladdning i Stockholm då detta blir allt mer efterfrågat hos fastighetsägare. En elbilsladdare kommer att ha en avgörande roll för din fastighets utveckling inom en snar framtid. Midcraft installerar inte bara elbilsladdare åt företag, utan även till privatpersoner.

Datanätverk Stockholm

Midcraft erbjuder installation av datanätverk i Stockholm. Midcrafts installatörer har en lång erfarenhet och är certifierade av EXCEL som är huvudleverantören av fiber och data. De har ett stort utbud av material till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Midcraft lämnar 25 års garanti på utfört arbete vilket är betydligt högre än branschstandardens 15 år.

Om Midcraft

Midcraft har en lång erfarenhet inom branschen för elinstallationer. Midcraft arbetar utifrån ett hållbarhetsperspektiv och aktsamhetskrav med framtaget kvalitet och miljöledningsprogram ISO 9001:2015 och 14001:2015. Midcraft har med stor framgång kombinerat traditionella kärnvärden med modern elteknik.