Campa på Öland i Sommar

På Lundegårds Camping och stugby på Öland finns det mycket att göra för hela familjen. Lundegårds ligger strax norr om Köpingsvik på Ölands västra sida. Här får du en underbar solnedgång och nära till en vacker sandstrand varje dag.

Campingen har över 100 stora och rymliga tältplatser där ni kan sätta upp ert tält, husbil eller husvagn Öland utan att behöva trängas med grannen. Det finns många olika aktiviteter som du och din familj kan göra under er tid på campingen. Det finns lekplatser för barnen, volleyboll, pooler, äventyrsgolf och löparslingor för dig som vill ha lite motion. Det finns aktiviteter för alla åldrar på Lundegårds camping och stugby.

Stugbyn på Lundegårds har stugor i flera olika storlekar och prisklasser för att passa dig och din familjs behov. Alla stugor har som standard kök, bäddar, matplats och uteplats.

Besök den trevliga restaurangen på Lundegårds och njut av den lugna miljön tillsammans med din familj. Här serveras det vällagad mat som passar alla typer av smaklökar. Precis intill restaurangen ligger en minilivs som har det mesta ni behöver såsom glass, snacks, mejeriprodukter och campingtillbehör. Under högsäsong har butiken öppet ända från 8-22.