Örtmedicin för hästar med problem,

Det finns många olika vetenskapliga studier som visar att naturliga fodertillskott och örter kan hjälpa hästar med eventuella problem, till exempel eksem, magproblem, hosta och andningsbesvär. Örter för hästar är inte farliga i sig utan kan ha många användningsområden som förbättrar hästens hälsa. Det finns många fördelar, inklusive för förebyggande ändamål, eftersom det kan stärka immunförsvaret, vilket innebär att hästen inte kommer att drabbas av några skador som kan orsaka kostsamma problem och smärtor. Om du har tävlingshästar visar det sig att dessa örter har en positiv effekt på prestandan.

Ört- och fodertillskott

Om du vill köpa örter eller fodertillskott till häst kan du hitta detta på HerbalWorks. De säljer örter och fodertillskott, som inte bara kan bibehålla hästens hälsa utan också förbättra hästens hälsa överlag. Olika örter har olika egenskaper, så att de kan lösa olika problem hos hästar. Vissa örter är bättre för hästens mage, medan andra också är effektiva mot hosta eller eksem.

Örter påskyndar läkning och är grunden till dagens medicin

När en häst är skadad kan vissa örter påskynda hästens återhämtning. Detta har också en inverkan på hästens övergripande hälsa. Oavsett vilken erfarenhet du har av örtmedicin, faktum är att våra moderna tama hästar bara lever på ensidiga dieter till skillnad från sina förfäder. Detta beror på karga arter och ökade möjligheter till naturlig bete. Örter är grunden för medicin och förr i avsaknad av moderna läkemedel användes örter och medicinalväxter för att behandla sjukdom. Idag använder många moderna läkemedel inom örtmedicin, och när det gäller egenskaper och ämnen som kan skapas för medicin har det överskridit naturläkemedlets potential.

Om skribenten