Industriella tätningsprodukter

Under åren har Jila Industriförnödenheter tillhandahållit tätningsprodukter till olika industrier över hela landet. Med ett brett utbud av sådana produkter och spetskompetens är Jila Sveriges bästa leverantör. Med långvarig erfarenhet, flexibilitet och möjligheter att anpassa sig till kunder är Jila idealisk för företag som vill samarbeta med leverantörer för att anpassa sitt utrymme till kundernas behov.

Planpackningar

Använd ett antal platta förpackningar med olika material och mönster enligt ditt företags behov. Planpackningar kan vattenskäras eller perforeras. För större beställningar är det också ekonomiskt att tillverka verktyg och gjuta dem istället. Våra tillverkare kan hjälpa dig att välja rätt material för eran applikation.

Högkvalitativa PTFE-produkter

PTFE är ett material med många utmärkta egenskaper. Bland dessa egenskaper har vi funnit att den har hög värmebeständighet, låg friktion och hög kemisk beständighet. Det finns många olika tillsatser som kan användas för att ytterligare förbättra vissa viktiga egenskaper. När du använder tillsatser krävs noggrann kontroll och övervägande eftersom vissa tillsatser kan påverka PTFE: s standardprestanda negativt. Vi tillhandahåller 100% ren PTFE, eller med olika typer av fyllmedel eller fyllmedelblandningar. De vanligaste fyllmedlen är glasfiber, kol, grafit och brons, men det finns fler alternativ beroende på dina behov.