Företagsmäklare hjälper dig sälja företag

När ett småföretagare går i pension finns det en hög risk att verksamheten kommer att avvecklas och anställda blir arbetslösa. Denna situation är mycket sorglig och händer alltför ofta bland småföretag. För att undvika denna situation är det bättre att sälja ditt företag, men det kan vara svårt att hitta rätt köpare och få så mycket pengar som möjligt för verksamheten.

Bizbridge hjälper dig att sälja ditt företag och maximera ditt försäljningspris genom att hitta rätt typ av köpare. Bizbridge är en företagsförmedling med företagsmäklare i Stockholm. Dem är experter på att hjälpa med att sälja hotell, företag, aktiebolag men är också allmänt m&a rådgivare.

Genom att anställa ett förvärv i Stockholm hittar du rätt köpare och får företaget att sälja till rätt pris. Du måste dock vara beredd på att det kan ta lite tid att hitta rätt köpare, men det är värt det för både dig och dina anställda.

När det gäller ett företag fungerar det lite annorlunda när du säljer. Det finns några viktiga saker att tänka på. När du säljer ett aktiebolag måste du bestämma hur mycket av företaget som ska säljas och ta reda på tillämpliga skatteregler. Det är också viktigt att granska bolagsordningen om det finns vissa bestämmelser som reglerar försäljning av ett aktiebolag. Det är också viktigt att aktieboken för aktiebolaget finns tillgängligt.

Om skribenten