Få ett varmare hus i vinter

Nu har kylan och snön börjat ordentligt i stora delar av Sverige och allt fler väljer att stanna inomhus och ger sig endast ut i kylan om de måste. En bra värmepump är en bra investering då det ger ett bättre inomhusklimat. En värmepump kan inte enbart värma ett hem på när det är kallt, utan även kyla ner det på sommaren. Utöver värme och kyla kan en ny värmepump ge dig en lägre elförbrukning och därmed en mindre miljöpåverkan samtidigt som du får det behagligt inomhus. Hos Mälardalen VVS i Örebro får ni hjälp att välja rätt värmepump i Örebro till rätt pris. 

Vid installation av värmepump har du som privatperson rätt till rot-avdrag där c:a 30% av arbetskostnaden kan dras av. Notera att detta endast gäller kostnaden för arbetet och inte material. Rot-avdrag är ett bra sätt att spara pengar på.

Utöver värmepumpar erbjuder Mälardalen VVS lösningar för brandskydd i Örebro. Mälardalen VVS vänder sig främst till fastighetsägare, förvaltare och byggare när det gäller brandskydd. Ett brandskydd är väldigt bra att ha om det skulle börja brinna och är krav på att ha i sina fastigheter. Det finns både passiva och aktiva brandskydd. Ett exempel på ett passivt skydd kan vara brandtätning då det är en förebyggande åtgärd som gör i väggar, tag och längs kabelstråk för att minska risken för att branden sprider sig. Ett aktivt skydd kan exempelvis vara ett sprinklersystem som aktiveras vid brand och därmed släcker elden.