Badrumsrenovering och Relining

Hos Nellies AB får du alltid effektiva och snabba arbetare inom VVS i Stockholm, markarbete, relining, badrum, renovering och luftvärmepump installation. Nellies AB jobbar mest inom Stockholm, Solna, Gävle, Bromma, Uppsala och Nacka. Nellies AB är serviceinriktade och gör alla typer av arbeten inom markarbeten och VVS.  Nellies AB har också alla de maskiner och verktyg som krävs för att klara av ett riktigt högkvalificerat arbete. Letar du efter någon som kan badrumsrenovering så kan Nellies AB göra allt som har med installation och bygge av dusch, toalett, handfat, golv, väggar. De har väldigt stort fokus och lång erfarenhet på att du som kund eller företag ska vara nöjda och få resultatet av arbetet som ni vill ha det. Nellies AB har många nöjda kunder och har alla de tillstånd som krävs för att arbeta i våtutrymmen, markarbeten och mycket mer. 

Det är väldigt viktigt när du ska göra ett nybygge eller en omdränering av befintlig husgrund att det utförs på ett professionellt sätt. Om du skulle göra något slarv eller misstag så skulle det kunna bli väldigt kostsamt eftersom det kan komma opassande fuktproblem. För att hindra dessa eventuella framtida fuktproblem som kan göra stor skada måste du tänka på flera saker och det är hur marken lutar, vilken jordtyp som finns runt omkring byggnaden eller ditt hus och hur djupt det ska grävas. Detta är saker som gör så att dräneringen görs på bästa sätt kring ditt hus eller byggnad.

Därför har Nellies AB bara professionella hantverkare och arbetare och är väldigt noga med att rätt utbildning finns för det saker som ska göras.