Allt till din elbil

Att äga en elbil har många fördelar, inte bara för dig som äger den, men även för alla människor och hela världen i slutändan. Men när man äger en elbil är det viktigt att ha rätt rätt tillbehör för att få ut det mesta. För att då kunna ladda elbil hemma måste man ha en eller flera laddningsstationer beroende på om man har flera.

Evchargeplus

EV Charge + erbjuder laddstationer och installationstjänster för ägare av elfordon eller butiker. Vi erbjuder en mängd olika produkter för att ladda elbilar hemma. Såsom laddkablar för elfordon typ 1 och typ 2 och två typer av laddstationer. Med tanke på att du får bidrag från Naturvårdsverket för att ladda en elbil hemma och ha en laddstation hemma, skapar detta en möjlighet.

Vi utnyttjar dessa möjligheter genom att tillhandahålla de bästa produkterna till din elbil. HomeBox laddstation är lämplig för elfordon som används hemma eller på kontoret. Därför är designen mycket lämplig för ditt personliga garage eller andra privata platser. Vi använder endast material av högsta kvalitet. Branschen har hög kvalitet, lång livslängd och hög tillförlitlighet. Även i de värsta väderförhållandena. Vi tillhandahåller också en serie laddningskablar och adaptrar, inklusive adapter chademo för Tesla och laddningskabel med kontrollbox.