Välj rätt säng för dina behov

Dags för en ny säng? Sängmarknaden i Sverige är enorm och det är inte lätt att hitta rätt i mängden. För att leda dig på rätt väg har vi skrivit den här artikeln som förhoppningsvis ger dig allt du behöver veta inför ditt sängval.

Börja med storleken

Storleken är det första man borde fundera över. Hur stor säng du behöver är inte lätt att veta, men utgå från din nuvarande säng och känn efter om du tycker den är för liten, lagom eller för stor. I så fall blir valet av storlek så enkelt som möjligt. Tänk även på hur stort ditt sovrum är så att du inte väljer för stor säng. Vår rekommendation är att välja en kontinentalsäng på 160 eller 180 cm, det brukar passa de allra flesta.

Välj en säng som är skön

Att välja en säng som är skön är såklart det viktigaste, men många fokuserar på att sängen hellre ska vara snygg än bekväm. Detta är såklart ingen bra idé och du kommer att ångra dig efter ett tag. Det finns många sängar som både är snygga och bekväma, den här typen av sängar hittar du på softahome.se.

Ibland kan det vara smart att välja en bäddsoffa ifall du bor väldigt trångt eller helt enkelt vill kunna fälla ut en säng till gäster som är på besök. Det finns många olika stilar och typer av sängar för alla dina behov. Softahome kompromissar aldrig när det gäller stil eller komfort, utan här hittar du bekväma och snygga sängar av hög kvalité.

Behöver du hjälp

Ifall du verkligen inte vet vad du vill ha kan det vara en god idé att ta hjälp av experter när det gäller sängar och heminredning. Softahome har ett stort utbud av sängar och finns vid din sida när du har frågor eller behöver hjälp med valet av en ny säng. Här kommer ni garanterat hitta rätt säng!