VH Assistans – Personlig assistans på hög nivå

Sedan 1997 har VH Assistans varit med i branschen för personlig assistans. Företaget grundades av entreprenören Veronica Hedenmark och VH assistans har idag över 1000 anställda över hela Sverige. Under åren har hon även startat flera andra bolag som bland annat Sveriges enda juristbyrå inom funktionshinder.

Veronica Hedenmark Assistans har många års erfarenheter av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med någon form av funktionsnedsättning. För Vh Assistans är det viktigt att både kunder och assistenter för möjlighet att utvecklas och växa. VH Assistans har blivit välkända som ett omtänksamt, livligt och familjärt företag med stor kunskap om hur det är att leva i familjer där någon är funktionshindrad. VH Assistans vill att ni ska kunna leva som alla andra och umgås med släkt och vänner. Det är du själv som känner vad du behöver hjälp med och VH Assistans kommer alltid att stå på din sida och lyssna på vad du behöver hjälp med och hitta bra lösningar för dessa.

Under sina år inom branschen för personlig assistans har VH Assistans fått en hel rad med utmärkelser för sitt otroliga arbete som hjälpt många människor att få ett bättre liv.

Veronica Hedenmark är en prisbelönad entreprenör och företagsledare som 1997 grundade VH assistans. VH Assistansjobbar med personlig assistans för barn och ungdomar, samt vuxna med funktionsnedsättning. Idag driver Veronica Hedenmark flera bolag utgångspunkt att skapa bättre förutsättningar för personer med funktionshinder.