Inredning och muminmuggar

Lilla Stork är en personlig inredningsbutik som erbjuder produkter för både små och gamla barn. Att inreda ett barns rum är inte lätt, men det finns några enkla tips för att säkerställa framgång inomhus. Det viktigaste är att låta fantasin flöda. För äldre barn är det viktigt att de inte låter dem bestämma. Låt dig vara intresserade och inspirerad över barnens intressen och låt det vara hörnstenen i interiören.

Planering är en viktig del, och här är det viktigt att planera vad som ska finnas i förskolan. På barnrummet vill du ha en bra och stor lekplats, vilket innebär att du inte behöver så mycket möbler för att fylla rummet. De viktigaste möblerna i barnrummet är en säng, ett bord och förvaring för kläder, leksaker och böcker. Kom också ihåg att god belysning med riktningsbelysning behövs där den ska läsas eller dekoreras. Lilla Stork har ett bra urval av belysning för barnrummet. Här hittar du till exempel de populära muminlamporna, som är lämpliga för barn i alla åldrar!

Muminprodukter

Lilla Stork har ett stort utbud av muminprodukter såsom muminmuggar och muminlampor. Här finns även möjligheten att fynda utgångna muminmuggar som håller ett väldigt högt samlarvärde. Varje år släpper Arabia två stycken säsongsmuggar. Dessa säljs endast under en begränsad tid, så det gäller att vara först på kvarn! Mumin har länge varit populärt och har spridit sig internationellt, vilket gör mumin till en av världens mest igenkända figurer.