Utbildning kostrådgivare distans

Intensivekost erbjuder utbildning till kostrådgivare på distans (online). Utbildningen är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund så den är av hög kvalité. Utbildningen sträcker sig över tre veckor vilket motsvarar ungefär 100 timmar totalt. Totalt inräknat i denna tiden är lärarledda föreläsningar online samt självstudier för att klara av kursen i sin helhet. Alla föreläsningar finns inspelade och sparade på en gemensam plattform där du kan ta del av allt material när du vill.

Priset för utbildningen är 14.900kr och går att dela upp i 36 månader delbetalning. I priset ingår även utbildningsmaterial, kurssida där allt material är samlat, en facebookgrupp med samtliga kurskamrater och föreläsare. I priset ingår även användbara saker som är viktiga efter utbildningen som bland annat kostadataprogrammen DietistNet och NutritionData samt det viktigaste av allt, ett licensbevis efter godkänd teoretisk examination.

Föreläsningarna går till på följande sätt: På Intensivekost går det till på det sätt att varje vardag kl 17:00 postas det en länk i våran Facebook-grupp där du sedan loggar in. Där ser du allt material och hör föreläsaren live! Ifall du har några frågor under föreläsningen går det bra att ställa dem direkt till föreläsaren eller i facebook-gruppen efter föreläsningen. Ifall du inte har tid att se föreläsningen vid kl 17 är det inga problem, då allt spelas in och är tillgängligt i efterhand.