Träfönster och dörrar av högsta kvalitet

Hos Gama Fönster hittar ni träfönster och trädörrar av högsta kvalitet. Gama Fönster är specialister på att leverera dörrar och fönster helt efter dina krav och önskemål. Alla produkter i deras sortiment kan anpassas med olika typer av träslag, lasyrer, färger, beslag och kan även skräddarsys efter dina specifika behov.

Hos Gama Fönster finns det mycket att välja på, allt från standardfönster till många andra modeller som exempelvis toppglidande, vridbara, sjutlåde, sidhängda och många fler.

Toppglidande fönster

Ett toppglidande fönster kan öppnas upp 90 grader. Mekaniken i fönstret är inte synligt när det är stängt och fönstret kan fås med antinge 2 eller 3 glas, beroende på dina behov.

Vridbara fönster

Vridbara fönster kan snurras upp till 180 grader vertikalt. När fönstret är stängt är mekaniken inte synligt. Precis som med topphängda fönstren kan man få vridbara fönster med 2 eller 3 glas.

Skjutlådefönster

Den här typen av fönster förekommer ofta i England och öppnas genom att skjuta upp fönsterbågen och stängs genom att dra den neråt. Dessa fönster kan levereras med välvda fönsterbågar, salningsspår och ventiler.