Ehsan Fadakar – Digital strateg

Ehsan Fadakar är en entreprenör och digital strateg som har lång erfarenhet inom digital affärsutveckling. Nu använder han sina 12 års erfarenhet till att hjälpa bolag att effektivisera, skala och digitalisera verksamheten. Ehsan jobbar med många företag och hjälper de att växa och ta nya höjder. 

Det finns många entreprenörer som har riktigt bra idéer men kanske inte pengarna eller den teknologiska kompetensen som behövs för att påbörja projektet på riktigt. Det är något som Ehsan Fadakar har en passion för och vill hjälpa entreprenörer med. Ehsan erbjuder en säker uppläggning om hur ni ska göra arbetet tillsammans och få en så framgångsrik utkomst som möjligt. Istället för att du som entreprenör ska behöva tänka på saker som inte är inom ditt område kan du fortsätta göra det du är bra på och tycker är roligt. 

Ehsan har även företaget Digitalbyrån Sverige AB som hjälper bolag att digitaliseras och överleva. Sedan 2018 har Digitalbyrån hjälpt 5 bolag med just detta. De jobbar med tre team från Ukraina som blivit experter på den svenska digitala miljön. Och genom detta samarbete kan Ehsan erbjuda riktigt bra kvalitet och kompetens till ett bra pris.