Presenningar i högsta kvalité

Söker du efter presenningar med högsta kvalité så är det Tentarp du ska vända dig mot. Dem erbjuder nämligen egen tillverkade presenningar som håller i många år. Ett balkongskydd skapar en vindskyddad miljö inte bara på balkongen utan även på altanen eller för en uteservering.

Förutom presenningar så erbjuder Tentarp balkongskydd som erbjuds i flera sorter. Bland annat i markisväv och standard PVC-nät. Skillnaden mellan dessa två typer är att markisväv är i tyg som ger en helt annan känsla än vad PVC-nät ger. Dessutom går det att få tyget i flera olika färger, närmare bestämt 150 stycken olika medans PVC-nät enbart går att få i färgen grå. Fördelen med PVC-nät är att det är mer diskret och brukar oftast passa bra in med lägenheten eller huset. Ett balkongskydd skapar en vindskyddad miljö inte bara på balkongen utan även på altanen eller för en uteservering.

Förutom balkongskydd och presenningar så erbjuder Tentarp tält där dem bland annat ha snabbtält från LP-tent som är ett tält av hög kvalité. Detta snabbtält sätts upp på bara några minuter vilket gör det väldigt smidigt och enkelt att ha med på vandringar och utflykter. Snabbtältet fungerar även som ett depåtält och kan användas för mässor där det finns risk för regn.