Ledande butik inom fitness och mode för tjejer

Börjar dina gamla träningskläder bli slitna kan det vara dags för ett par nya. Med varumärken från hela världen till schyssta priser och snabb leverans är One More Rep en av Sveriges ledande nätbutiker när det gäller fitness och mode för tjejer. Med populära varumärken som Nebbia, Aleaware, Better Bodies, Freddy & Rapid Wear hittar du garanterad en snygg matchande outfit till ditt nästa träningspass. Hos One More Rep hittar ni gymkläder & träningskläder för tjejer såsom shorts, toppar, träningstights, sport-bh och mycket mer.

Better Bodies

Better Bodies grundades under början av 80-talet. Företaget är ett av de största varumärkena inom träningskläder och fitness. Med sin höga kvalitet, funktionalitet och design är Better Bodies mycket populärt bland atleter och fitness-profiler. 

Alea Ware

Alea Ware är ett svenskt livsstilsmärke där mode möter fitness. Klädmärket fokuserar på både den vardagliga aktiva livsstilen och sport. Deras träningstights tar ett steg längre med helt unika designer och stödjande funktionalitet. 

Att tänka på vid köp av gymkläder

När du köper ett par träningskläder ska du tänka på att du ska kunna röra dig bra. att de sitter bekvämt och att de är snygga. Vid val av träningstights bör du se till att de är gjorda i ett material som ger dig en bra värmefördelning och andning. Hos One More Rep hittar du träningskläder för tjejer som uppfyller alla dessa krav. 

Om skribenten