Låt dina muskler återhämta sig efter träning

Människor blir allt mer medvetna om hur viktigt det är att träna och hålla sig i form. Genom att träna får du många hälsofördelar som bättre balans, starkare hjärta, bättre syreupptagning och mycket mer. Efter du har tränat är det viktigt att låta kroppen återhämta sig för att förhindra skador och muskelvärk. Genom massage återhämtar sig kroppen snabbare vilket gör att du kan träna allt oftare och hårdare. Hos Flowlife hittar ni massageprodukter av olika slag för just detta ändamål. Flowlifes massageprodukter anpassar sig efter dina behov när det gäller styrka, tryck och position. Om du har problem med ömma muskler, trötthet humörsvängningar eller sömnbesvär kan Flowlifes produkter vara något för dig.

Foamrollern från Flowlife är ett enkelt sätt att behandla dina problemområden med massage, balans och vibrationer. Flowlifes foamroller har till skillnad från en vanlig en justerbar styrka i vibrationen. Rollern använder du genom din egen kroppstyngd och roller med önskad kroppsdel. En foamroller rekommenderas till alla som tränar eller exempelvis utför monotona rörelser på jobbet.

Massagekudden från Flowlife har inga trassliga sladdar och är utvecklad i syfte att efterlikna riktig sportmassage. Den har stora kontaktytor med värme vilket gör massagen skonsam och effektiv. Massagekudden kan användas över hela kroppen.

Om skribenten