Har du mängder med saker?

Har du många saker? Är din lägenhet överfylld av saker som du inte använder dagligen? Om så är fallet kan det vara dags att överväga att hyra ett förråd. Förvaringsenheter är perfekta för dem som har för mycket saker och för lite utrymme. Du kan enkelt hyra ett förråd och förvara alla dina överflödiga tillhörigheter tills du hittar någon annanstans att ställa dem. Många människor använder också hyrda förvaringsenheter medan de flyttar, eftersom de på så sätt enkelt kan förvara sina saker under tiden. Om du funderar på att hyra en förvaringsenhet kan du ta del av några av fördelarna:

-Till skillnad från att förvara dem på en väns vind eller i ett garage kan du enkelt komma åt dina saker som förvaras i ett hyrt förråd. Detta är perfekt om du behöver hämta något snabbt eller om du vill titta till dina saker då och då.

-Dina ägodelar är säkra: Hyrförrådsutrymmen ligger vanligtvis i väl upplysta och säkra områden. Detta innebär att dina saker är säkra mot stöld eller skador.

-Det är prisvärt: Att hyra ett förråd är mycket mer prisvärt än du kanske tror. Du kan vanligtvis hitta rabatter och specialerbjudanden på nätet eller via själva förvaringsanläggningen. Detta gör det till ett idealiskt alternativ.

Men detta är såklart något som inte alltid funnits här. Utan en stor del till att vi har hyrförråd här i Sverige idag är tack vare Michael Fogelberg. Det var med ett joint venture med Shurgard som Michael Fogelberg tog hyrlager till Europa.

Om skribenten