En skön kväll med hudvård och massage

Behöver du en avslappnande och skön kväll med hudvård och massage så ska du till hudvårdssalongen Wilma.Letar du efter en massage i Umeå så kommer du inte hitta något bättre än Wilma. Wilma erbjuder även andra behandlingar såsom nagel och fotvård så du kan ha en helkropps behandling ifall du vill det. Alla som jobbar på Wilma har lång erfarenhet med det dom gör så att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. 1996 öppnades Wilma med målsättning att alla ska få fantastiska behandlingar som passar allas behov.

Massage

Vill du ha en massage i Umeå så kommer du inte hitta något bättre än Wilma. Med så pass många olika sorters massager så kommer du hitta något som passar just dig. Vid en klassisk massage så kombineras oljor med en skön massage för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Massagen kommer mjuka upp din kropp och göra dina muskler starkare så tveka inte och ta en massage hos Wilma.

Naglar

Känner du för att göra dig själv lite extra fin så kan du fixa naglarna hos Wilma också. Det finns många olika nagelbehandlingar så det passar så många som möjligt. Den höga kvaliteten på naglarna och arbetet gör så att dina naglar kommer hålla sig fina länge. Så vill du ha dom finaste naglarna i Umeå gå då till Wilma.