Christer Hernestig – Beprövad visionär och strategisk ledare

Christer Hernestig är en innovativ och driven affärsman som är van vid att lösa problem och få resultat långt över förväntningarna. Christer har byggt upp ett flertal stora tjänster med väldigt många nöjda kunder och en bra lönsamhet.

Christer Hernestig är en strategisk ledare och en beprövad visionär som har över 20 års erfarenhet av media, telekommunikation och internet. Christer är dedikerad att upprätthålla ett rykte som är byggt på professionalism, kompromisslös beslutsamhet för att göra affärsstrategier till resultat och ett starkt ledarskap. Med sin passion för att göra världen till en bättre plats är Christer en person som vill få de svåra sakerna gjorda och göra varje åtgärd positiv. Christers passion är hans drivkraft.

Christer Hernestig har under sin karriär varit väldigt framgångsrik då han har lanserat världens första 3G-radio, annonsörsformatet ’initial spots’ i Norden, lanserat ett webbradio-nätverk i Norden, Startade den första tjänsten för att se på film i mobiltelefonen i Sverige samt byggt upp flera olika företag inom media, telekommunikation och internet.

Om skribenten