Daniel Stolt Forshaga lyckades med eget företag


Daniel Stolt
 är uppvuxen i Säffle med sin företagarfamilj men är numera bosatt i Forshaga. Där bor han i en villa tillsammans med sin fru och deras dotter samt en liten hund. Han har sin bakgrund inom sjukvården med valde senare i sin karriär att byta inriktning vilket ledde till slut med att han starta ett eget företag.

När Daniel Stolt växte upp utbildade han sig inom sjukvården med valde att göra ett karriärbyte och började som verksamhetschef på ett fönsterputsföretag. Efter detta bestämde han sig för att starta eget och drog därför igång Städkompaniet Karlstad som riktar in sig på bland annat städning, sanering och golvvård. Hans egna företag har i dagsläget tre anställda och blickar fram emot stora framgångar och en fortsatt stark tillväxt. Stolts stora framgång kommer från att stora engagemang att lyckas och hans inre driv att konstant utvecklas och bli bättre.

Daniel Stolt driver ett eget företag, nämligen Städkompaniet Karlstad. Städkompaniet erbjuder städtjänster så som flyttstädning, trappstädning, fönsterputs, sanering och mycket mer. Företaget jobbar med en solid värdegrund vilket betyder att dem jobbar med att alla ska känna sig respekterade oavsett om det är personal eller kunder. Dem behandlar alltid kunder och personal med respekt, medkänsla, punktlighet och engagemang.

Om skribenten