Byggstädning för både mindre och större projekt

Byggstädning innebär att man rengör och tar bort det värsta skräpet efter en nyproduktion eller renovering. Dessa är vanligtvis gipsskivor, träspån och andra restprodukter från konstruktionen. Syftet med städningen är inte att förbereda huset för boende, utan att göra det möjligt för inspektörer att inspektera och analysera byggnaden. Detta är definitionen av byggrenhet i byggbranschen.

Byggstädning kan dock kombineras med hemstädning, vilket är vanligt idag. Till exempel i ett privat hus som har byggt eller renoverat ett hus och vill flytta in så snart som möjligt. Eller för ett byggföretag som har tillhandahållit ett nyckelfärdigt hus i kontraktet och därför hoppas att det nya huset kommer att vara fullt tillgängligt för kunderna på det planerade datumet. Då kan ett städföretag med kunskap och erfarenhet hantera byggstädning först och sedan göra finjusteringar.

Städkompaniet i Karlstad är en helhetsleverantör inom service som gärna hjälper till vid byggstädning. Städkompaniet besitter expertis inom städning och har lång erfarenhet inom yrket. Förutom byggstädning så erbjuder dem tjänster för flyttstädning, hemstädning, storstädning och andra fixartjänster.

Vad ingår i en byggstädning?

Vad som ingår i en byggstädning kan variera mellan olika städföretag men generellt så brukar byggstädning involvera slutstädning, bodstädning, grovstädning och etableringsstädning. Städkompaniet hjälper i dagsläget byggföretag runt om i Värmland med byggstädning, både stora och små byggföretag.