Skapa LED-väggar till klubben och storbildsskärmar till eventet

Bygg din egna digitala backdrop med beMatrix LEDskin

Ska du anordna ett större event eller företagsarrangemang för första gången? Då kan du behöva hyra storbildsskärm så att du enkelt kan visa upp olika typer av bilder, rörligt material eller infografik. Det går även att köpa dessa lösningar, vilket kan vara fördelaktigt om du planerar att anordna återkommande event då lämpar det sig oftast att köpa en LED-skärm. Du kanske är osäker på var ditt budskap skulle fungera bäst och då kan det vara bra att använda dig av mer mobila LED skärmar.

Bygg din egna digitala LED-vägg till scenen

Det finns idag olika typer av skärmar som exempelvis är monterade på ett lastbilsflak eller en container, där en LED-skärm hissas upp från golvet från containern. Behöver du en flexibel LED-vägglösning så finns det beMatrix LEDskin som har olika modulära plattor som exempelvis modellen på 496*496 LEDskin. Du kan på så sätt skapa exakt den storlek som du vill ha och är inte lika beroende av att visa materialet i standardformat utan kan skapa animeringar för exempelvis scenenen och som digitala backdrops till bandet.

Som du kanske har gissat är en digital LED-vägg en stor display som består av många små LED-lampor. Den här typen av display är populär för användning vid scenframträdanden, eftersom den kan skapa fantastiska bilder som fångar publikens uppmärksamhet.

Om du vill skapa en liknande effekt för din egen scenshow kan montera ihop dessa moduler av högsta kvalitét och börja bygga just din speciella lösning. Det kan vara att du kanske vill montera in detta mer integrerat med inredningen i din klubb. På så sätt kan du skapa en vägg där du kan visa ditt budskap, utan att det syns eller störs allt för mycket. Använder du en vägghängd skärm så kan det störa om den inte är snyggt och integrerat monterad, framförallt när den inte används.

Om skribenten