Vilken grill passar dig?

Älskar du bara att grilla och vill hitta den bästa grillen på marknaden? Eller vill du bara ha en liten grill som inte gör grannarna arga när du använder den på balkongen. Vad det nu än kan vara kommer du kunna hitta de t du letar efter hos Grillvaruhuset.com. Grillvaruhuset har allt från smokers till grilltillbehör. Allt finns i olika prisklasser för att så många som möjligt ska kunna köpa den grill som de vill ha. Men hur vet du egentligen vilken grill som passar dig bäst? För vad är det för skillnad mellan kol och gasolgrillar?

Jo gasolgrillar är för de som gillar att grilla med precision och bekvämlighet. En gasolgrill kommer snabbt upp i exakt den värmen du vill ha för att få den bästa ytan. En gasolgrill är också lätt att underhålla då det oftast bara behövs att du hettar upp den för att sedan skrapa på gallret.

Kolgrillar är lite annorlunda dock. För en kolgrill tar mycket längre tid att få den värme du vill ha. Du kan heller inte kontrollera värmen lika exakt som på en gasolgrill. Men många väntar gärna lite längre för att få den där ikoniska kol smaken som man bara kan få från en kolgrill.