Vandringsresor i världsklass

Har du funderat på att resa till en vacker plats med otroliga naturupplevelser? Är du trött på resmål som drabbats av massturism? Då kan en vandringsresa med vandramera.se vara något för dig! För dig som aldrig har varit på en vandringsresa har gått miste på helt otroliga naturupplevelser och både mental och fysisk tillfredställelse.

När man åker på en arrangerad vandringsresa slipper man sköta allt det praktiska, vilket kan vara väldigt skönt. Då får du möjligheten att fokusera fullt ut på de upplevelser naturen bjuder på. På en arrangerad vandringsresa får du även chansen att träffa nya vänner för livet.

Hos vandramera.se erbjuds vandringsresor i världsklass till ett fåtal utvalda resmål. Resorna sker i mindre grupper på 12-18 personer, vilket ger en mycket bättre gemenskap i gruppen. Svårighetsgraden på vandringsresorna är medelsvåra, vilket betyder att du inte behöver vara vältränad, men inte heller helt otränad. Med en hyfsat bra kondition kommer vandringen ge dig bästa möjliga upplevelse.

Vandramera.se erbjuder dig vandingsresor till Kap Verde, vandringsresa till Färöarna och många fler underbara resmål. För att få en bra upplevelse behöver man inte åka alltför långt, utan det finns vackra resmål ganska nära. Ett exempel på ett sådant resmål är att vandra i Wales eller vandra i Kroatien.