Sportkläder till bra priser

Hos Activesweden hittar ni ett brett sortiment av sportkläder för alla sporter, löpning och träning, till exempel fotbollströjor, fotbollsstrumpor, fotbollsbyxor, fotbollsskor, hockey tröjor, basket tröjor, basket shorts, basket linne, bandytröjor, träningsvästar och många andra sportkläder. Våra träningsvästar är väldigt bra för de som vill ha en extra bra koll på vilka man spelar med. Att köra lagsport hemma på gården eller vid träning på fotbollsplanen kan vara ett exempel.

Hur fungerar träningskläder och vad är det som blir så speciellt att använda träningskläder istället för vanliga kläder när man tränar? Träningskläder är kläder som är särskilt utformade för fysisk träning. De kan till exempel vara vattenavvisande eller särskilt lätta, så kallade funktionskläder i material som andas och leder bort fukt från kroppen. Träningskläder kan vara tillverkade i natur- eller syntetmaterial. De vanligaste träningskläderna är träningsoverall.

När temperaturen faller och barmark ersätts av snö och slask kan motivationen för utomhusträning sättas på prov. Men med dem rätta träningskläder finns det ingen anledning att göra uppehåll för vare sig löpning eller promenader under vinterhalvåret. Lager-på-lager-principen är bra att utgå från när det handlar om vinterträning. Tanken är att alla kläder ska vara i funktionsmaterial som andas och håller dig behagligt varm under träningspasset. 

Hos oss på Activesweden hittar du exakt de träningkläder du behöver för vintern och sommaren.