Per Lindblad – Mäklare i Stockholm

Per Lindblad arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Stockholm och har varit anställd där sedan 2013. Per har under sina år som mäklare varit mycket framgångsrik och omnämnd i en artikel som handlade om fastighetspriser hade skjutits i höjden i Huddinge.

Fastighetsbyrån i Stockholm är en framgångsrik fastighetsbyrå med över 20 års erfarenhet. Fastighetsbyrån är fokuserade på Stockholm då Stockholm är platsen där utvecklingen är som störst.

En erfaren mäklare med högt förtroende

Fastighetsbyrån anlitar endast erfarna mäklare då detta leder till mycket större trygghet och nöjdare kunder. Att man får en mäklare som man har ett högt förtroende för är väldigt viktigt när det gäller ditt livs kanske största affär. Fastighetsbyrån valde mäklaren Per Lindblad då han passade mycket bra in i företaget då han innehar de erfarenheter och egenskaper som krävs för en framgångsrik mäklare. Att anlita erfarna mäklare är en grundsten hos Fastighetsbyrån då detta är vad som tagit dem där de står idag och kommer att fortsätta ta dem till ny höjder och framgångar.