NOOLI:s revolutionerande vikvägg av glas

Om du vill dela upp ett rum med stil kan du välja NOOLI:s revolutionerande vikvägg av glas. Den här avskiljningslösningen är perfekt för hemmet eller i offentliga utrymmen och gör det möjligt att skapa en känsla av ”rum i rummet” utan att offra det välbehövliga ljusinsläppet. Konstruerad i tre vikbara sektioner med nio rutor – tre i varje sektion – erbjuder glasvikväggen från NOOLI en elegant och stilfull lösning som inte kommer att kosta pengar.

Design och konstruktion

Glasvikväggens ram är konstruerad av svartlackerad aluminium och har laminerat säkerhetsglas med en tjocklek på 6 mm. Den tredubbla konstruktionen gör det enkelt att transportera och installera den i vilket utrymme som helst, oavsett om det är hemma eller i ett offentligt område. Dessutom gör den lätta konstruktionen det otroligt enkelt att flytta väggen – det är bara att plocka upp de hopfällda delarna och placera dem där du behöver dem.

Funktionalitet

Med sin eleganta design är NOOLI:s vikvägg i glas perfekt för att skapa en känsla av avskildhet samtidigt som den upprätthåller en öppen atmosfär. Den låter ljuset passera igenom samtidigt som den ger tillräcklig separation mellan två områden för att det ska kännas som om det finns två olika rum. Mångsidigheten hos denna produkt gör den idealisk för både bostäder och kommersiella miljöer eftersom den kan användas för att separera kontorsutrymmen eller till och med ge ytterligare visuellt intresse i vardagsrum eller sovrum. Den är lika effektiv när den används som en skiljevägg mellan bostadsutrymmen och arbetsutrymmen eller klassrum där du vill ha en viss separation men inte vill offra för mycket naturligt ljus som kommer in i utrymmet.

Nooli Livings revolutionerande vikvägg av glas är en innovativ lösning för att dela upp ditt utrymme utan att offra stil eller naturligt ljusinsläpp. Dess lätta konstruktion gör den lätt att transportera och installera var som helst, vilket gör den perfekt för hem, kontor, klassrum, butiker, kaféer – verkligen var som helst! Så om du letar efter ett prisvärt men ändå funktionellt sätt att dela upp ditt utrymme utan att offra estetik eller naturligt ljusinsläpp, så titta inte längre än NOOLI:s revolutionerande vikvägg av glas!

Om skribenten