Mo Korkmaz i Stockholm – Snabbmatsexpert

Mo Korkmaz Stockholm är en expert på matlagning inom snabbmatsbranschen. Mo är egen företagare och levererar produkter av högsta kvalitet. Mo har så länge han kan minnas haft ett stort intresse för att laga mat och testa nya grejer i köket. 

Mo Korkmaz har under sina tidigare år fått hjälpa kockarna i köket med att diska, hacka grönsaker, skala potatis och andra viktiga uppgifter som att duka bord. Detta kanske inte låter särskilt roligt, men för Mo kände han sig som en i laget. Mo iakttog kockarna vilket var väldigt lärorikt och samlade på sig kunskaper och tekniker som gav honom en bra grund inom matlagningsbranschen. Mo Korkmaz bor idag i Stockholm och är egenföretagare som levererar mat av högsta kvalitet till kunde över hela Sverige. Mo Korkmaz har en webbsida där han delar med sig av sina kunskaper, vad som händer i branschen och även allmänna saker.

Mo Korkmaz kommer att fortsätta med matlagning under en lång tid framöver då det är hans stora intresse och passion. Han kommer att fortsätta samla på sig fler kunskaper och ta fram nya idéer och recept som ska driva företaget framåt och ta nya höjder.