Lär dig kitesurfa på Öland

Har du länge varit sugen på att lära dig kitesurfa men aldrig vetat vart du ska börja. Då kan Kitekurs Öland hjälpa dig. Hos Kitekurs Öland kommer du få lära dig hur man kitesurfar av utbildade instruktörer. Instruktörerna på Kitekurs Öland har kitesurfat i många år och har en otrolig erfarenhet. Många kanske vill prova att kitesurfa men vågar inte då de tror att det är en farlig sport. Men så är det inte, för med rätt utrustning är det hur säkert som helst. Och hos Kitekurs Öland är säkerhet A och O då det är viktigt att alla känner sig säkra och trygga. 

Kitesurfing kom till Sverige runt 2000 och har sedan dess vuxit fort. De bästa förutsättningarna för kitesurfing i Sverige hittar du i de södra delarna. Men Öland har också ganska bra förhållanden då det kallas solen och vindarnas ö. Det går att utöva kitesurfing på Öland under hela året bara man har rätt utrustning. Det klassas som en extremsport men bara man har rätt utrustning och bra instruktörer så är riskerna minimala. 

För dig som är nybörjare eller om du vill utveckla dina kitesurfing kunskaper borde du kolla in Kitekurs Öland. Kitekurs ligger 2 km norr om Mörbylånga i Kleva.