Fasadskyltar som ersätter neonskyltar med snygga LED skyltar

Energisnåla LED skyltar som ersätter neonskyltarna

I en tid då LED teknik blir alltmer populär faller valet ofta på LED skyltar och fasadskyltar. Då det är många företag som letar efter sätt att uppdatera sina gamla och föråldrade skyltar som exempelvis neonskyltar. Det finns neonskyltar med gammal teknik som det kan löna sig att byta ut till mer energieffektiv teknik.

Ett sätt att göra detta är att installera LED-teknik i skylten, vilket gör den mer energieffektiv och håller längre. LED-teknik kan också användas i fasadskyltar, vilket är ett utmärkt sätt att få ditt varumärke att synas.

Skyltning är viktigt för ditt företags varumärke

Skyltning är en viktig del av alla företag, stora som små. Den kan användas för att visa kunder och besökare vägen till företaget och för att ge allmän information om företaget. Det finns en mängd olika typer av skyltar, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Det är viktigt att konsultera en expert när man väljer skylt, eftersom vissa kan kräva bygglov.

Skapa snyggaste fastighetsskyltarna och kontorsskyltarna, redan från start

Ett av de viktigaste besluten du måste fatta när det gäller val av skyltning är vilken typ av skylt som passar ditt företag. Det finns många olika typer av skyltar, var och en med sina egna för- och nackdelar beroende på saker som budget, plats, storlek och synlighetskrav.

Några vanliga typer av skyltar är följande:

Neonskyltar: En neonskylt är en skylt i retrostil som vanligtvis är bakgrundsbelyst och avger ett starkt, iögonfallande ljus. De kan användas både inomhus och utomhus och är ofta ganska stora.

LED-skyltar: LED-skyltar är en modernare typ av skylt som använder LED-lampor för att skapa text eller bilder. De är ofta mycket ljusstarka och kan användas både inomhus och utomhus.

Skyltar för inomhusbruk: Inomhusskyltning omfattar alla typer av skyltar som används inomhus, t.ex. receptionsskyltar, vägvisningsskyltar och kontorsskyltar.

Utomhusskyltning: Utomhusskyltning: Utomhusskyltning omfattar alla typer av skyltar som används utomhus, t.ex. skyltar i mast, skyltpelare och fastighetsskyltar.

Varje typ av skylt har sina egna fördelar och nackdelar som bör beaktas när man fattar ett beslut. Neonskyltar är ganska dyra men kan vara mycket iögonfallande, LED-skyltar är ljusa och hållbara men kan också vara dyra. Inomhusskyltar är i allmänhet billigare och mer anpassningsbara än utomhusskyltar.

När man väljer en företagsskylt är det också viktigt att tänka på vilken typ av företag man är. Om du till exempel är ett företag som säljer mode i högklassigt skick kanske du vill ha en skylt som ser mer högklassig ut, till exempel en neonskylt eller en LED skylt med en anpassad design.

Om du däremot är ett mer avslappnat företag kanske du vill ha en inomhus- eller utomhusskylt som är mer lekfull eller rolig. Det viktigaste är att välja en skylt som representerar ditt företag väl och fångar potentiella kunders eller besökares uppmärksamhet.

Om skribenten