Lär dig allt inom Applikationshantering

Söker du en IT-konsult eller vill du kanske gå en utbildning inom applikationshantering och IT. Då är det Mindgrape du letar efter. Mindgrape har sedan 2006 hjälpt kunder inom IT och har växt fort. Dom förstod snabbt att det fanns ett behov av högklassiga utbildningar som exempelvis Microsoft App-V. Tack vare att dom har växt så pass fort så har dom kunnat skaffa Många IT-konsulter som alla har ett brinnande intresse för det dom gör. Detta gör att du som kund kan känna dig säker på att du kommer få den hjälp som du förtjänar och behöver.

2012 så blev Mindgrape nordisk utbildningspartner med Flexera Software. Detta har gjort att dom kan hålla certifierade kurser i Adminstudio och Installshield. Men idag så distribuerar Mindgrape även App Portal och InstallAnywhere. Med ett 20 tal anställda som alla brinner för sitt område så kan du vara säker på att du kommer få svar på alla frågor och få den hjälp du behöver. Det kommer vara svårt att hitta mer kompetens inom applikationshantering än vad dom hos Mindgrape har.

Så om du funderar på att gå någon utbildning som exempelvis Adminstudio eller behöver hjälp med IT-konsultation så är det Mindgrape som du ska ta kontakt med.