Håkan Borg i Örebro – En entreprenör inom bostadsutveckling

Håkan Borg i Örebro är en entreprenör inom bostadsutveckling vilket passar honom väldigt bra med tanke på hans stora intresse för skapande i olika former. Det krävs även att man är kreativ och hittar bra lösningar både praktiskt och estetiskt åt kunden. Innan Håkan Borg började jobba som entreprenör så jobbade han som inredare och grundade inredningsföretaget Nitton93 vilket slutade framgångsrikt med butiker över hela landet. Intressena är många och mat är ett utav dom så han har även startad ett par restauranger.

Håkan Borg är uppväxt i Sköllersta som ligger bara en liten bit utanför Örebro med en befolkning på ungefär 1000 invånare. Där gick han på gymnasieskolan som heter Risbergska Skolan. Men strax efter examen så började han med inredning som då skulle vara starten till företaget Nitton93.

Golf, träning och ishockey är något Håkan Borg gärna gör på sin fritid när han inte är ute och reser eller lagar mat. Några av hans favorit resemål är Marbella, San Sebastian och Thailand där han älskar att prova på olika matkulturer.

Idag bor Håkan Borg i Örebro med sin familj där han trivs väldigt bra. Själv så tycker han att Örebro är en fantastisk stad som bara utvecklas åt det bättre varje år.