Fotografi i Stockholm

Om du letar efter en fotograf i Stockholm som kan ta bilder i proffsklass så behöver du inte leta längre. Bejsjö foto tar dom bilderna du har i tanke vare sig det skulle vara på dina barn, ett bröllop, inne i studion eller ute i naturen. Det är enkelt att ta sig till Bejsjö foto med bil och med närtrafiken.

Barnfoto i Stockholm

Att ta bilder när ditt barn ler eller kramas med syskonen är något helt speciellt som inte kan jämföras med något annat. Ifall du har ett nyfött barn som du vill fotografera så höjs temperaturen i studion innan så barnet kan sova lättare. Du får själv välja om du vill ha korten i studion eller utomhus eller kanske en speciell plats som betyder någonting för just er.

Familjefoto i Stockholm

Att samla hela familjen för att ta några familjefoton sätter minne för livet. För att ta med sig hela familjen till en speciell plats och ta foton sätter minnen för livet. När barnen växt upp så kommer dom nog inte ihåg så mycket sen dom var små men med hjälp utav bilder så kan dom tänka sig in i det.

Bejsjö Foto

Bejsjö foto ligger i gamla filmstaden i Råsunda vars fokus är att göra kunderna nöjda och leverera foton på proffsklass. För att du ska kunna få just dom fotona du vill så kan du mötas och prata i studion innan för att planera hur dina foton ska vara.