Vackra smycken av hög kvalitet

Hos Juvelia hittar ni egentillverkade och egendesignade smycken i världsklass. Juvelia står själva för tillverkningen under sitt eget tak. Juvelia fokuserar främst på solitärringar, alliansringar, morgongåvor, diamantörhängen och briljantsmycken. Ifall du är ute efter något specifikt och har en egen idé, tillverkar Juvelia detta åt dig.

Alliansringar

Juvelias vackra alliansringar passar mycket bra tilsammans med solitärringar eller släta forlovningsringar. Juvelia hjälper dig med anpassning av ringens form, bredd, höjd, guldfärg och kvalitet på diamanten. Det finns två typer av alliansring, halvallians och helallians. Halvalliansring är den vanligaste typen då diamanterna täcker halva ringen. En helalliansring täcker diamanterna runt hela ringen så att den alltid ser bra ut, oavsett om ringen snurrar på fingret.

Butiken i Stockholm

Butiken ligger på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm. I butiken kan ni träffa Juvelias guldsmeder och smyckesdesigners som ni kan bolla lite idéer med om du har en egen design.

Juvelias verkstad

Juvelias verkstad är en modern verkstad i toppklass som har alla maskiner och verktyg som behövs för att skapa alla typer av smycken. I verkstaden arbetar Juvelias skickliga guldsmed som ser till att alla smycken som lämnar verkstaden är av högsta möjliga kvalitet.

Ifall du vill överraska din älskling med ett vackert smycke, finner ni garanterat något hos Juvelia som passar.