Sportdryck som är snäll mot magen

Din kropp är i ständigt behov av vätska, salt och energi under träningspasset för att den ska kunna prestera på topp. Kroppens balans är väldigt viktig och kommer att vara avgörande för kvalitén på din träning. För att motverka att kroppen får dålig balans bör man hela tiden dricka en liten mängd sportdryck för att ge kroppen ett ständigt tillskott av energi och näring.

Det finns dock ett problem med många av sportdryckerna på marknaden. Problemet är att de oftast innehåller fel typ av socker vilket kan ge problem med matsmältningen. När du tränar kan den här typen av sportdrycker medföra kramper och illamående under träning. Det här är något du inte vill stöta på.

Vad är lösningen på problemet?

Den enklaste lösningen är att hitta en sportdryck som innehåller rätt sorts socker och är snäll mot din mage. En sådan här sportdryck hittar du hos Tailwind Nutrition. Sportdryckspulver från Tailwind är en helt naturlig sportdryck som finns både med och utan koffein samt i flera olika smaker. Sportdrycken är lätt att dricka och har en mild och god smak som du inte kommer att tröttna på. Pulvret blandas enkelt ut med vatten och doseras enligt vad som står på förpackningen. Till dig som har svårt att bestämma vilken smak du ska välja eller vill variera varje dag så finns Tailwinds Stick Packs.