Olof Larson, Nymans ur – Framgångsrik klockhandlare

Olof Larsson på Nymans Ur är nordens mest framgångsrika klockhandlare. Olof har kämpat under en väldigt lång tid för att ta sig till den här positionen. Olof Larsson på Nymans Ur har ända sedan 7 års ålder haft ett stort intresse för klockor då han fick hjälpa till med att tömma papperskorgar och springa ärenden mellan Nymans ur och Klockmäster-butiken. Olof spenderade en stor del av sin fritid i butikerna där han lärde sig väldigt mycket. Det bästa med jobbet är att få träffa väldigt många människor och att få jobba med något man brinner för.

Nymans ur är det stället man vänder sig till när det är dags att skaffa en exklusiv klocka. Det första många tänker på när det gäller exklusiva klockor är Rolex som är ett av världens mest kända varumärken. De är kända för sin otroliga kvalitet och design. Rolexklockor är för många väldigt dyra, men om man tänker efter hur länge klockan kommer att vara med dig och hur mycket av sitt värde den behåller är prislappen inte så farlig.

Nymans ur är ett välkänt ställe för klockälskare då de säljer exklusiva klockor från ett flertal olika varumärken. Är du på jakt efter din drömklocka är Nymans ur rätt ställe. Nymans ur är ett familjeföretag som driver flera butiker. Nymans ur har i över 160 år jobbat med försäljning och service av de absolut bästa och mest exklusiva klockorna.