Köp förnödenheter till ett bra pris

Ska du köpa stora mängder utav förbrukningsprodukter som exempelvis AdBlue, oljor och smörjfett så har Xtr24 exakt det du behöver. Xtr24 säljer mindre förbrukningsvaror i större mängder men även dyrare saker styckvis. Dom fyller alltid på med nya varor för att kunden ska ha ett så stort utbud som möjligt. Med huvudkontor i Sverige och två lager i Sverige och Danmark samt sitt huvudlager i Tyskland så har dom stort utbud. Deras mål är att vara det billigaste på marknaden och det är en anledning till varför dom bara har en internet butik och ingen fysisk. Det gör att dom kan sänka priserna för mindre lokal och personalkostnader. För kunderna bli det också mycket enklare för nu kan man beställa på nätet och få det levererat hem till dörren istället för att köpa det i en butik för att sen frakta hem det. Med Klarna com ett utav deras betalsätt så blir det säkert och enkelt att betala i deras webshop.

En till sak dom gör för att kunna vara dom billigaste inom den här branschen är att dom som köper mycket produkter får lojalitetspoäng som dom senare kan använda för att köpa andra saker. Du kan såklart returnera varorna ifall men då är det lättast att ta kontakt med kundsupporten.

Så sluta betala extra för förnödenheter och gör Xtr24 till din standard leverantör när du vill ha bra produkter till bra priser.