Kidsklubb för barn med funktionsnedsättningar

Har du ett barn med någon funktionsnedsättning vilket stoppar dom från att leka och göra samma saker som deras kompisar. Då borde du kolla in Barnassistans. Barnassistans vill få slut på att barn med funktionsnedsättningar inte kan göra det alla andra gör. För dessa saker kan leda till att ditt barn känner sig utanför och inte lika säker i sig själv. Men hos Barnassistans så finns det inga särlösningar för någon. Barnassistans erbjuder både assistenter till barn men även en Kidsklubb där alla är välkomna. I deras Kidsklubb så åker dom på äventyr så som läger och skidskolor. Man vet aldrig vad som kommer hända på dessa äventyr men du kan vara säker på att ditt barn kommer få många nya kompisar. 

Tanken bakom Kidsklubb är att ditt barn ska bli mer självsäker och få mer självförtroende. För när det inte finns några särlösningar och alla kan göra allt så kommer ditt barn aldrig känna sig utanför. Och äventyren är inte alltid fartfyllda då matlagning och pyssel är något som är väldigt uppskattat. 

Kolla in Barnassistans ifall du känner att ditt barn hade tyckt det varit kul. Barnassistans Kidsklubb är en plats där man träffar nya kompisar, gör roliga saker samt blir mer självsäker.