Gör ditt drömkök till verklighet

Anders Krahner än en man som har startad ett flertal företag inom byggbranschen. Han har över 20 års erfarenhet och driver idag Bygglösningar Norden AB. Anders jobbar idag som byggentreprenör vilket han trivs bra med.

2010 startade Anders Krahner Bygglösningar Norden AB och har under denna tid hjälpt hundratals med kunder att få deras drömkök och det badrum som dom alltid drömt om. Bygglösningar Norden AB tänker mycket på att kunden ska ha det så bra som möjligt och gör därför vissa saker annorlunda än andra företag. En av dessa saker som gör att allt blir smidigare, snabbare och säkrare är att Bygglösningar Norden AB inte anlitar några andra leverantörer. Det blir mycket mindre missförstånd samt så är det säkrare när samma personer gör allt från början till slut. Alla projek börjar med ett kostnadsfritt besök för att bara kolla igenom vad det är du vill ha och planerar vad som ska göras. Efter det första besöket så börjar ni kolla in vilket kakel, vilka möbler och material du vill ha i ditt badrum eller kök. För att du ska kunna känna dig ås säker som möjligt så kommer ni även gå igenom hela arbetsgången. Detta görs så att du ska kunna veta vad som kommer hända och hur lång tid saker kommer att ta. Till sist när allt är klart så går ni igenom vad som har gjorts och alla papper med garantier överlämnas.

Så har du tänkt på att renovera ditt kök eller badrum så ska du göra det nu med Bygglösningar Norden AB och Anders Krahner.