Borohus – En av Sveriges äldsta hustillverkare

Borohus startade sin verksamhet 1928 vilket gör att dem idag är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Med sina många år i branschen har de en lång erfarenhet och kunskap av att bygga hus åt sina kunder. Borohus har byggt hus åt flera tusen nöjda kunder vilket även gjort dem till en av de absolut framgångsrikaste inom branschen. Borohus har sitt huvudkontor placerat i Mjöbäck och flera andra kontor utspridda över hela landet.

Borohus tillverkar fritidshus där du och din familj kan spendera eran tid och koppla av under hela året. Husen är konstruerade att kunna användas året om. Valet är ditt var du vill att huset ska byggas. Ett par bra förslag är vid en vacker insjö, lantmiljö, en lugn fjällmiljö eller en vacker skogsglänta. Fritidshusen byggs i flera olika planlösningar för att passa dig och din familj så bra som möjligt. Det finns stora valmöjligheter efter era önskemål och era behov.

Borohus erbjuder även bygge av garage och carport till villan eller fritidshuset. Ett garage eller en carport kan vara ett bra ställe att förvara bilen, men även andra saker som gräsklipparen, skottkärran och cyklar. När det gäller garage och carport använder sig Borohus av underleverantörer som de ställer höga krav på. Hos deras underleverantörer finns ett väldigt stort utbud, vilket gör att ditt garage eller carport kan anpassas en hel del.

Börja bygg

När du väl har bestämt dig att bygga ett hus är det dags att kontakta Borohus som hjälper dig med att komma med bra idéer och förslag så att ditt hus blir så bra som möjligt. När ditt hus väl står på plats kommer det att kännas underbart och du kommer att vara mer än nöjd.